Новости - Baderomsdesign i moderne stil

Кукольники

ГАБРИАДЗЕ РЕВАЗ ЛЕВАНОВИЧ (РЕЗО ГАБ

News image

Родился в 1936 году в городе Кутаиси (Грузия). Учился в Ку...

Макаркина Татьяна Васильевна

News image

Макаркина Татьяна Васильевна – Актриса. В театре с 2002г. Основные ро...

АвторизацияСпектакли

Петрушка

News image

Впервые Петрушку увидел в России немецкий писатель, путешественник и дипломат Адам Олеарий (см. Олеарий )....

Водный кукольный театр Тханг Лонг

News image

сли вам случится побывать в Ханое, столице Вьетнама, вам непременно покажут Озеро Возвращенного Меча. Это та...

Кристен Стюарт и Роберт Паттинсон

News image

Создатели вампирской саги выпустили игрушки, изображающие главных героев Кристен Стюарт и Роберт Паттинсон - актеры, сы...Baderomsdesign i moderne stil
В мире - Новости
26.07.2022 07:59

BaderomsdesignFolk for hvem "interiørdesign" ikke er en tom setning, har en tendens til å følge motetrender i utformingen av hvert område av hjemmet deres. De er mer stabile enn i moteindustrien, men i motsetning til den tilbyr de ikke bare visuelt vakre, men også funksjonelle løsninger. I dag skal vi snakke om designfunksjonene på badet i en moderne stil - det mest sårbare og personlige rommet. BaderomsdesignFolk for hvem "interiørdesign" ikke er en tom setning, har en tendens til å følge motetrender i utformingen av hvert område av hjemmet deres. De er mer stabile enn i moteindustrien, men i motsetning til den tilbyr de ikke bare visuelt vakre, men også funksjonelle løsninger. I dag skal vi snakke om designfunksjonene på badet i en moderne stil - det mest sårbare og personlige rommet.

Funksjoner i moderne stil

Det var et øyeblikk i kunsthistorien da kunstnere tok avstand fra tidligere kanoner og skapte en ny kunst i opposisjon til dem. En lignende situasjon skjedde med den moderne stilen, som ved begynnelsen av sin storhetstid var bygget på prinsipper motsatt av de klassiske retningene.

Tradisjonelt interiør er formet rundt tydelige uttrykksmidler, streng komposisjon og innhold. I kontrast er contemporary en universell løsning som tilpasser seg boligbehovene, bekymrer seg for komfort, og er også et lerret for dristige ideer. Den har ikke klart regulerte regler, og alt visuelt mangfold er forent av flere prinsipper:

— Moderne rom har en gjennomtenkt planløsning, inkludert funksjonelle arealer og tomme rom for fri bevegelse.

"Dette interiøret ble skapt av mennesker for mennesker, så hver gjenstand er praktisk å bruke og er en del av en enkelt helhet.

— Samtiden kan bli grunnlaget for uvanlige designobjekter, samtidskunstverk og popkulturelementer.- Dekorasjonen av rommet skal ha en behersket karakter og være nedfelt i skjønnheten til glatte linjer, rene former, forskjellige teksturer.

– Fargeskalaen varierer avhengig av interiørets karakter. Hvis den har en mer kortfattet stemning, brukes en nøytral palett, og kontrasterende kombinasjoner kan legges til for lysstyrke.

– Et rom i moderne stil er et sted hvor kunstige materialer ser passende ut. Riktignok dikterer trendene de siste årene en retur til naturen, så når du velger, må du fokusere på målene for prosjektet.

Badet er ideelt for å demonstrere de brede retningsmulighetene, hovedsakelig på grunn av dets spesifikke forhold, samt praktisk bruk av plass.

Fargeløsninger til badet

I den moderne stilen ser mange nyanser organiske ut hvis de er arrangert i et harmonisk fargeskjema. Vurder de mest populære løsningene.

Hvitt bad i moderne stil

Som en universell farge, er hvit ideell for alle alternativer. Den brukes til etterbehandling av vegger, tak og sanitærutstyr.

Farge brukes ofte som en dominerende farge dersom du ønsker å skape en romslig, litt «steril» atmosfære på badet. For å unngå rask forurensning av overflater, er det nødvendig å velge materialer som kan rengjøres.

Grått bad i moderne stil

Et annet populært alternativ i moderne interiør, som er kombinert med monokrome eller kontrasterende nyanser. Det gir en følelse av strenghet, tilbakeholdenhet, men på samme tid - en moden stil.Teksturene til materialer vil bidra til å diversifisere grått, og belysningen vil "gjenopplive" sin kalde estetikk.

Svart bad i moderne stil

I klassiske stiler kan svart finnes i form av små detaljer, men nesten aldri som et integrert element i interiøret. Romslige moderne bad vil takle dens trykkende dybde og slå den i det mest gunstige lyset.

Til tross for kompatibiliteten til svart med nesten hele paletten, er det bedre å bruke den sammen med naturlige eller mindre mettede nyanser.

Brunt bad i moderne stil

Brun kan stå alene eller være nedfelt i naturlige treoverflater. I alle fall er dette et flott alternativ for et diskret moderne bad som har monolitiske volumer.

Sjokolade, murstein, kaffenyanser ser edle ut. I et slikt interiør er klassikerne usynlig tilstede, fordømt i moderne former.

Blått bad i moderne stil

Denne fargen på badet brukes ofte for å designe et marint tema, noe som gir direkte assosiasjoner til vann. Men i seg selv gir blått en rolig, fredelig atmosfære, som er ideell for et slikt rom.

Den blå fargen brukes hovedsakelig til veggdekorasjon. Mot bakgrunnen ser møbler laget av lyst tre, samt hvite gjenstander harmonisk ut.

Finisher og materialer

Kun praktiske krav stilles til etterbehandlingsmaterialer til et bad i moderne stil, og det visuelle bildet kan variere avhengig av designprosjektet.

Gulv

Keramiske fliser har lenge vært et tradisjonelt etterbehandlingsalternativ i dette rommet. Hun er ikke redd for vann, høye temperaturer og er lett å rengjøre. Du kan velge et produkt ikke bare etter mønster, men også etter størrelse eller form.

I et interiør som graviterer mot klassikerne, ser porselenssteintøy passende ut, som klarte å vinne popularitet på grunn av sine operasjonelle egenskaper. Dessuten glir ikke belegget, noe som er spesielt viktig i et rom med konstant fuktighet.

Ved å bruke et selvnivellerende gulv som grunnlag kan du legemliggjøre de mest dristige ideene - fra havbunnen til abstrakte komposisjoner.Den blanke overflaten forsterker bare den realistiske effekten.

Trebasen er dyr, noe som er forbundet med behovet for å bruke fuktbestandig beskyttelse, siden tre ikke tåler de negative effektene av miljøet. Men den naturlige, livlige estetikken er vel verdt innsatsen.

Vegger

Den mest budsjettmessige typen finish anses å være maling. Egnet for vegger med usynlige feil som lett kan skjules av vanlig sparkel. Kan ha en matt eller blank design.

Det er på badet i en moderne stil og tapet, men ikke papir, men fuktbestandig - dette er en forutsetning. Slike varianter er enkle å ta vare på, men i sammenligning med andre materialer skiller de seg ikke i holdbarhet.

Som med gulv, er keramiske fliser også det mest populære alternativet for vegger. Nylig har det vært på moten å finér hele overflaten eller bare visse seksjoner med sekskantede produkter.

Brukes i interiøret og plastpaneler som etterligner andre teksturer. Naturstein regnes som det dyreste materialet, men bare det er i stand til å skape både et luksuriøst og minimalistisk utseende.

Tak

Maling velges hvis høyden på veggene ikke tillater installasjon av suspenderte strukturer. Et glatt malt tak ser stilig og behersket ut, men det er ikke egnet for montering av innfelte lys, som ofte brukes i moderne bad.

Gipsplateprodukter er svært fleksible og kan ta enhver form som kreves av designprosjektet. Bare for badet må du velge en fuktbestandig base.Strekktak laget av PVC-film monteres raskt, har en rekke belegg og reduserer høyden på veggene litt. På den ene siden vil de beskytte mot oversvømmelse fra toppetasjen, men på den andre siden kan de bli skadet med en liten mekanisk påvirkning.

Baderomsmøbler i moderne stil

Det moderne badet er fylt med møbler i klare former og linjer med minimalistisk design. Oftest er dette gjenstander laget av tre eller MDF, som en billigere base.

Prioriteten er hengende skap av kompakt størrelse, som utgjør et enkelt volum. Deres plassering er ikke begrenset av stilregler, bare av funksjonene i rommet.

I mange baderomsinteriører er det en benkeplate langs den ene veggen av stein eller tre. Vasker, oppbevaringsplasser, husholdningsapparater er innebygd i den. Når vi snakker om sistnevnte - til tross for rommets moderne natur, er det bedre å skjule vaskemaskinen, tørketrommelen og andre apparater fra nysgjerrige øyne bak møbelfasader, da de roter opp plassen.

Rørleggerarbeid

For et bad i moderne stil kjøper de nymotens produkter som er funksjonelle, enkle å bruke og ergonomiske. Et badekar er ofte kombinert med en dusj eller begrenset til sistnevnte alene. Voluminøse fonter er erstattet av dusjhjørner - nå er de en del av rommet, skjult bak en glassvegg.

Å tildele et eget rom kun for vannprosedyrer er en helt irrasjonell beslutning. Nå kan du finne et sted i den for en toalettskål, som er begrenset til en kompakt hengende modell, uten bolle, samt en tønne.

I tillegg til vasker av standardformer, er det vaskeskåler - runde, ovale eller rektangulære. Det er vanlig å bygge kraner inn i veggen, og i stedet for to-ventiler, stopper du ved ettspaksmodeller.

Innredning og belysning

De generelle gjenstandene og dekorasjonskomposisjonene fungerer som dekorasjoner her. I en moderne stil er hvert objekt på sin plass, så den uleselige vevingen av dekorative detaljer kan bryte harmonien. For å diversifisere badet, bør du velge tilbehør med et interessant design.

I dusjkabinettet kan du henge en arrangør, og dekorere veggene med hengende hyller. Selv en kopp for tannbørster laget av estetisk materiale, i stedet for de vanlige plastmotstykkene, vil "oppdatere" interiøret.

Velg interessante tekstiler til badehåndklær, badekåper og tepper som vil skille seg ut i det totale fargeensemblet. Speil av forskjellige geometriske former vil ikke bare utvide plassen, men også bidra til å komplisere designen.

Moderne belysning er et viktig funksjonelt og dekorativt element. I henhold til reglene er det installert flere belysningsordninger: generell belysning, som innebygde spotlights er ansvarlige for, samt lampetter eller suspensjoner i vaskeområdet. Speil med belysning rundt omkretsen av rammen ser stilig ut.

Det er nødvendig å ta hensyn til taket og andre gjenstander i rommet. Blanke forsterker lyset, og for matte må du organisere mer mettet belysning.Design av et lite bad i moderne stil.

I motsetning til klassikerne, kan den moderne stilen tilpasse seg funksjonene i oppsettet, slik at den trygt kan brukes til å dekorere små bad. Dette vil bidra til å følge disse prinsippene:

1. Veggdekorasjon bør ha et jevnt belegg eller være dekorert med små fliser, for eksempel imitert murverk. Riktignok er det en plagsom oppgave å jobbe med slike detaljer. Som et alternativ ser storformatprodukter med fin relieff bra ut.

2. I moderne bad med et areal på opptil 5 kvadratmeter, er det bedre å fullføre gulvet med smale keramiske fliser.

3. Fargeskjemaet består av lyse nyanser som intensiveres under sterkt lys.

4. Møbelsettet bør begrenses til kun det mest nødvendige. Prioriteten er hengende prøver, siden det i små bad anbefales å bruke et vertikalt område.

5. Fans av å ta boblebad vil måtte ofre glede for praktiske skyld og kjøpe en kompakt dusjkabinett.

6. Speil og blanke overflater gir visuelt volum til interiøret.

Kilde: https://baderom.no/inspirasjon/

 


Читайте:


Вертепный театр в Западной Европе

News image

Исследования по истории театра кукол встречают больше трудностей, чем исследования какого-либо другого вида зрелищного искусства, та...

Рождественские представления

News image

На протяжении многих веков важную роль в святочной традиции по всей Европе, не исключая и Ро...

КАСПЕРЛЕ

News image

Главный герой немецкой уличной комедии, прямой потомок Гансвурста (см. Гансвурст ). Если отцом Гансвурста с...

Будрик Наталья Николаевна

News image

Родилась 30 августа 1973 года в городе Гродно. Образование высшее. В 2004 году окончила Белорусскую го...

История кукол

News image

Предки фарфоровой куклы впервые появились довольно давно – древнейшей кукле, которая была найдена неподалеку от Бр...

ПОЛИШИНЕЛЬ

News image

Главный герой традиционной кукольной французской комедии. Самый близкий его старший родственник - итальянский Пульчинелла, младший - ...